Heeft u een vraag voor mij?

06 113 630 41

Remy Meijers Collectie

Remy Meijers Collectie

Bron Remy Meijers CollectieEen aantal weken geleden was ik op bezoek bij Remy Meijers om een staal van het vloerkleed Tan Tan op te halen. Het werd een gezellig bezoekje. Sinds ik voor mijn examenopdracht de eettafel Slide uitzocht, ben ik fan van alles wat Remy Meijers ontwerpt. Toen ik op zoek was naar een vloerkleed kwam ik dan ook uit bij het kleed Tan Tan uit de Collectie. Een prachtig wollen tijdloos, warm en luxe vloerkleed verkrijgbaar in drie mooie basiskleuren. Samen hebben we in de studio/woonruimte van Remy de kleuren bekeken. Ook liet hij nog wat andere items uit de collectie zien en vertelde hij openhartig over een aantal projecten waar hij op dit moment aan werkt. De voorliefde voor mooie materialen en tijdloze designs deel ik met hem en het werd een leuk gesprek over zijn, en andere, ontwerpen die mooi zijn door hun eenvoud en niet snel vervelen! Het gebruik van veel hout, natuursteen en  ingetogen kleuren staan garant voor een goede balans in het interieur. Uiteraard maak ik mijn stylingplannen graag gebruik van de collectie van Remy!

 

2 Responses to Remy Meijers Collectie

 1. Astrid

  Ik vind eigenlijk alles mooi wat Rémy ontwerpt.
  Ben hard aan het sparen om iets uit zijn collectie te kunnen kopen.
  Wat een rust geven zijn interieurs.

  • Madeleine

   Klopt Astrid, alle items stralen kwaliteit uit. Je kunt met iets kleins zoals b.v. het krukje Duka beginnen en dan langzaam uitbreiden met grotere meubels zoals bv. een eettafel. Succes met het inrichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*